Over ons

Wij zijn boekeenbungalow.nl. Bij ons reserveert u gemakkelijk, snel en gegarandeerd voor de laagste prijs een topvakantie in Nederland.

Hoe werkt het?

In de door u gewenste verblijfsperiode, worden alle beschikbare bungalows getoond op de parkplattegrond. U kunt een bungalowlocatie zelf vast leggen. Reserveringssysteem berekent direct de prijs voor de gewenste verblijfsperiode. De reserveringsbevestiging ontvangt u direct per e-mail. Door snelle dienstverlening van boekeenbungalow.nl op internet, heeft u het verblijf in een bungalow gemakkelijk, snel en voordelig geregeld!

Boekeenbungalow.nl heeft geen reisgidsen, alle informatie staat op onze website en u kunt al onze informatie thuis uitprinten. We zijn op werkdagen telefonische bereikbaar. Dus als u telefonisch wilt reserveren, dat kan ook. Wij werken niet met andere touroperators en andere verhuurorganisaties, wij bieden dus gegarandeerd de laagste prijs.

De kracht van boekeenbungalow.nl

Door het formeren van de juiste partners op het gebied van automatisering, marketing, webdesign, en operationele dienstverlening, hebben zij bijgedragen tot het succes van boekeenbungalow.nl. Boekeenbungalow.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en altijd up to date.